arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Uitvaartverzorger Nijmegen: voor een persoonlijk afscheid

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in de regio Nijmegen?

Omdat uw familielid of andere dierbare is overleden, zoekt u een uitvaartverzorger in Nijmegen. Zo’n verlies is altijd een ingrijpende gebeurtenis. De nabestaanden hebben meestal veel verdriet en zijn soms zelfs boos. Maar er moet ook op korte termijn een uitvaart komen. U moet veel regelen om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen van de overledene. Een uitvaartverzorger biedt u hierbij hulp. Ik kan u adviseren en helpen bij het verzorgen van de complete uitvaart.

Wat doet de uitvaartverzorger?

De uitvaartverzorger heeft in de dagen na het overlijden veel contact met de nabestaanden. Er moeten allerlei dingen geregeld worden. Maar het belangrijkste zijn misschien wel de gesprekken over de overledene. Om een zo persoonlijk mogelijk afscheid te kunnen verzorgen, moet de uitvaartverzorger de overledene leren kennen, door uw herinneringen. De uitvaartverzorger creëert, samen met u en de andere nabestaanden, een persoonlijk verhaal. Wie was de persoon van wie we afscheid nemen? Wat maakte hem uniek? Wat heeft haar gevormd? Natuurlijk kan de uitvaartverzorger u ook advies geven over passende foto’s en teksten voor tijdens de afscheidsdienst of voor op de kaart.

Een uitvaartverzorger in Nijmegen die staat voor een persoonlijk afscheid

Sinds 2007 ben ik actief als uitvaartverzorger in Nijmegen en omgeving. Zelf spreek ik liever van ceremonieleider bij afscheid. Mijn hoofdtaak is namelijk het vormgeven van een persoonlijke en betekenisvolle herdenkingsbijeenkomst. Ik vind het daarbij belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier afscheid kan nemen.

Als uitvaartverzorger kan ik u natuurlijk ook helpen en adviseren bij het uitzoeken van een kaart, kist of andere zaken rondom de uitvaart. In de loop der jaren heb ik goede relaties opgebouwd met mensen en bedrijven in deze sector, zodat ik u gemakkelijk naar een passende fotograaf, muzikant of andere uitvaartondernemer in Nijmegen kan wijzen. Zo kunnen we de complete afscheidsdienst naar uw wensen inrichten.

Met mij als uitvaartverzorger kunt u rekenen op een persoonlijk afscheid van uw dierbare, zodat de herinnering blijft bestaan.

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden van een uitvaart? Vul het contactformulier in, dan zal ik contact met u opnemen.

Foto van Tiny School, uitvaartverzorger in Nijmegen en omgeving.